Idänvirpiangervo

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
13,00
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-30 kg, ei puita)

Virpiangervot ovat helppohoitoisia ja vaatimattomia kasvualustan suhteen. Se kukkii parhaiten auringossa ja puolivarjossa, mutta se menestyy varjossakin. Virpiangervot sopivat erilaisiin pensasryhmiin sekä aidanteisiin. Parhaimmillaan se on vapaasti kasvavana aidanteena, mutta se kestää myös hyvin leikkausta. Istutusväli on n. 70-80 cm.

 

Idänvirpiangervo kasvaa noin 1,5 metriä korkeaksi ja yhtä leveäksi. Se tekee runsaasti juurivesoja, joten se sopii hyvin paikkoihin, jossa sillä on mahdollisuus levitä. Lehdet avautuvat aikaisin keväällä, kukinta alkaa kesäkuulla jatkuu ainakin kolme viikkoa. Pensaalla on puna-keltainen syysväri, joka tulee lehtiin jo alkusyksystä.

 

Koska idänvirpiangervo kukkii edellisvuoden versoilla, sitä ei tulisi leikata täysin alas, vaan sille voidaan tehdä tarvittaessa harvennusleikkaus parin vuoden välien. Kukkineet versot voidaan poistaa vaikka joka kesä. 

 

Kasvuvyöhyke: I-VII
Tieteellinen nimi: Spiraea chamaedryfolia
Täysimittaisen kasvin koko: 1,5 m
Kukinta: kesäkuu
Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo

Istutusväli: 70-80 cm

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rinneangervo
10,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Angervot