Itoh-pensaspioni 'Callies Memory' 4l

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
55,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)


Itoh-pensaspioni 'Callies Memory' on upean monivärinen! Kukka on yleisväritykseltään kermankeltainen, reunoiltaan ruosteenvärinen tai aprikoosiin vivahtava ja koko komeuden keskellä, kuin lieskoina, välähtelee punaisenruskeaa väriä. Itoh-pensaspioneiden tyyliin kukat ovat isoja, jopa lautasen kokoisia. 'Callies Memory' on julkaistu vuonna 1999.  

Itoh-pionit ovat puuvartisten ja ruohovartisten pionien risteytyksiä. Itoh-pionit aloittavat kukintansa ruohovartisiin pioneihin verrattuna myöhemmin. Kukinta kestää pitkään ja vanha pensas tuottaa jopa n. 50 kukkaa. Pionit pitävät kasvurauhasta, joten istutuspaikka kannattaa valita kerralla huolella. Itoh-pensaspionit eivät välttämättä ole kaikkein parhaimpia leikkokukkina, mutta jos leikkaat avoinaisen kukan lyhyellä varrella ja asettelet sen kellumaan matalaan, laakeaan maljaan, saa sen kauneuden tuotua toviksi sisätiloihinkin.


Kasvuvyöhyke: kestävä
Tieteellinen nimi: Paeonia 'Callies Memory', Itoh-Ryhmä
Myyntikoko: astiataimi 4 l
Täysimittaisen kasvin koko: 60-90 cm korkea, 80-100 cm leveä
Kukinta: heinä-elokuu, kermankeltainen, puolikerrattu, tuoksuva
Kasvupaikka: aurinkoinen-puolivarjo
Kasvualusta:  tuore, runsasmultainen, ravinteikas, kalkittu, läpäisevä
Istutusväli: 100 cm
Alkuperämaa: EU

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Piippuköynnös
29,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Pionit