Jalokuunlilja 'Blue Mouse Ears'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
8,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)

Kuunlilja  'Blue Mouse Ears'in lehti on nimensäkin mukaisesti kuin hiiren korva; pieni ja pyöreähkö. Lehti on kaunis, vahapintainen, jämäkkä ja harmaanvihreä. Kukka on vaaleanliila. Tämä matala ja tiiviskasvuinen lajike sopii hyvin reunuskasviksi.
Kuunliljojen koristearvo on niiden moninaisissa lehdissä. Kuunliljat heräävät myöhään keväällä muodostaen pyöreitä mättäitä, joiden keskeltä nousevat pitkät kukkavarret. Kukat ovat suppilomaisia ja nuokkuvia. Kuunliljat sopivat hyvin puolivarjoisalle tai varjoisalle kasvupaikalle lajikkeesta riippuen. Yleisesti vaaleampilehtiset tarvitsevat enemmän valoa ja tummanvihreät lajikkeet pärjäävät kaikkein varjoisimmilla paikoilla. Vanhemmiten kuunliljat sietävät paremmin kuivuutta, johtuen niiden paksuista versojuurista. Ihanteellisin kasvualusta niille on tasaisesti vettä pidättävä. Kuunliljoja on helppo lisätä jakamalla. Verkkaisesti kasvavina ne voivat kuitenkin olla huoletta jakamatta vuosia.


Kasvuvyöhyke: kestävä
Tieteellinen nimi: Hosta 'Blue Mouse Ears', Tarhafunkia-ryhmä
Myyntikoko: astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 30-40 cm
Kukinta: heinä-elokuu, vaalealiila
Kasvupaikka: puolivarjo-varjo
Kasvualusta: (kostea-)tuore, keski-runsasravinteinen, läpäisevä
Istutusväli: n. 20-25 cm
Alkuperämaa: FI

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Lehtotaponlehti
6,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Kuunliljat