Tilaa turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta!
Ei saatavilla
KULTTUURIPERINTÖLAJIKE.
Kulttuuriperintölajike joka tunnettiin jo ennen 1600-lukua. Pitkät, valkoiset, teräväkärkiset juuret käytetään raakana tai kypsennettynä palsternakan tapaan. Mieto, hyvän- makuinen juures. Voidaan varastoida. Juuripersiljan lehtiä voidaan käyttää mausteena. Vyöhyke I-III. Kaksivuotinen.
Viljely: Liota siemeniä vuorokausi ennen kylvöä. Kylvä suoraan kasvupaikalle maan lämmettyä keväällä tai myöhään syksyllä. Juuret korjataan mahdollisimman myöhään syksyllä tai aikaisin seuraavana keväänä. Kasvaa parhaiten multapitoisessa maassa. Harsokangas suojaa tuholaisilta.
Kylvöaika: huhtikuu-toukokuu/syyskuu-lokakuu
Itämisaika: 20-30 vrk
Kukinta-/Korjuuaika: syyskuu-lokakuu
Tieteellinen nimi | Petroselinum crispum 'Hamburg' |
Kasvuvyöhyke |
|
Kasvupaikka |
|
Varastossa | Ei |
Kasvuvyöhyke | I-III |
Tieteellinen nimi | Petroselinum crispum 'Hamburg' |
Myyntikoko | 200 siementä/pss |
Täysimittaisen kasvin koko | 30 cm |
Kasvupaikka | aurinko |
|
|
|
|
|
|
|
|