Kasvit ja taimet

Kasvit ja taimet

Kasvit ja taimet

Päivitämme parhaillaan verkkokaupan valikoimaa. Tällä hetkellä ostettavissa ovat siemenet ja daalian mukulat sekä puutarhan oheistuotteita. Daalioiden toimitukset alkavat viikolla 10. 

 

Taimien päivitys verkkoon viivästyy varastointijärjestelmän uudistuksesta johtuen. Pahoittelut viivästyksestä! Informoimme sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeessämme, kun valikoima on saatu päivitettyä verkkoon. Luvassa on paljon ihania uutuuksia niin kasvien kuin oheistuotteiden ostalta :-)

 

Tilaa uutiskirjeemme TÄÄLTÄ   

 

Yksittäisen tuotteen kohdalla voi "Ilmoita saatavuudesta" kohdassa tilata tiedon siitä, kun tuote on jälleen ostettavissa.   

 

Mustila Puutarhan valikoimasta löydät kasvit ja taimet jokaiselle viherpeukalolle. Ihanat kasvit ja kukat piristävät puutarhan ilmettä ja taimet kasvattavat vehreyttä ja viihtyisyyttä tuovat puut ja pensaat.

 

Mustilan kasvit ovat laadukkaita ja monet niistä ovat helppohoitoisia, joten ne sopivat myös aloittelevalle puutarhurille. Kasvien joukosta löydät suositut alppiruusut ja atsaleat, joka ovat Mustilan ylpeyksiä. Meiltä löydät myös perennat, jotka ilahduttavat useamman vuoden ajan. Valikoimamme koostuu sekä kotimaisista että ulkomaisista lajikkeista. Monet kasvimme sopivat sekä puutarhaan että parvekkeelle.

 

Sivuiltamme löydät laajasti erilaisia puiden ja pensaiden taimia. Hedelmäpuut ja marjapensaat tuottavat satoa iloksesi ja upeat ruusupensaat kukkivat kauniisti. Kuuset ja lehtipuut tuovat varjoa ja näkösuojaa pihallesi. Taimillamme on myös taimitakuu. Sivulta löydät myös vinkkejä taimien kasvatukseen.