Keltakoivuangervo 'Tor Gold'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
15,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg), Lisäys ennakkotilaukselle


Koivuangervo kasvaa noin metrin korkuiseksi ja on luonnostaan pyöreähkö ja tiheä pensas. Tor Gold-lajikkeella on tavallista koivuangervoa pienemmät lehdet ja ne peittävät vanhan kukinnan. Lehtien väri on kellertävä. Se sopii helppohoitoisuutensa vuoksi hyvin koristepensaaksi kasviryhmiin, havupensaiden sekä perennojen kanssa tai matalaksi aidanteeksi. Se on melko vaatimaton kasvupaikan suhteen. Koivuangervo kukkii kesäkuun puolivälistä heinäkuulle. Koivuangervon istutusväli on 60-80 cm. Se kestää talvisin melko hyvin lumenpainoa ja tarvittaessa sietää alasleikkausta.

Koivuangervo kukkii kesä-heinäkuussa. Kukinto on valkoinen, puolipallon muotoinen. Kauneimmillaan pensas on valoisalla paikalla, jolloin kukinta ja keltapunainen syysväri pääsevät oikeuksiinsa, mutta menestyy myös puolivarjossa. Korkeus noin 100 cm. Muodostaa juurivesoja.


Kasvuvyöhyke: I-V
Tieteellinen nimi: Spiraea betulifolia 'Tor Gold'
Myyntikoko: astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 1 m
Kukinta: kesä-heinäkuu, valkoinen
Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Istutusväli: 60-80 cm

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tuivio
22,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Angervot