Koivuangervo 'Tor'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
12,00
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-30 kg, ei puita)

 

Koivuangervo kasvaa noin metrin korkuiseksi ja on luonnostaan pyöreähkö ja tiheä pensas. Tor-lajikkeella on tavallista koivuangervoa pienemmät lehdet ja ne peittävät vanhan kukinnan. Se sopii helppohoitoisuutensa vuoksi hyvin koristepensaaksi kasviryhmiin, havupensaiden sekä perennojen kanssa tai matalaksi aidanteeksi. Se on melko vaatimaton kasvupaikan suhteen. Koivuangervo kukkii kesäkuun puolivälistä heinäkuulle. Koivuangervon istutusväli on 60-80 cm. Se kestää talvisin melko hyvin lumenpainoa ja tarvittaessa sietää alasleikkausta.

Koivuangervo kukkii kesä-heinäkuussa. Kukinto on valkoinen, puolipallon muotoinen. Kauneimmillaan pensas on valoisalla paikalla, jolloin kukinta ja keltapunainen syysväri pääsevät oikeuksiinsa, mutta menestyy myös puolivarjossa. Korkeus noin 100 cm. Muodostaa juurivesoja.


Kasvuvyöhyke: I-VII
Tieteellinen nimi: Spiraea betulifolia 'Tor'
Myyntikoko: astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 1 m
Kukinta: kesä-heinäkuu, valkoinen
Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Istutusväli: 60-80 cm

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tuivio
22,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Angervot