Kukkasipulit

Syksyn kukkasipulit

Mustila Puutarhan verkkokauppasta löydät laadukkaat syksyllä istutettavat kukkasipulit. Suunnittele tulevaa kevätkukkapuutarhaasi valitsemalla laajasta valikoimastamme tulppaanit, laukat, narsissit ja muut syksyn kukkasipulit. Kokoa eri lajikkeista ja värisävyistä juuri sinun silmääsi miellyttävä monipuolinen ja värikäs kokonaisuus. 

Tulppaanit ovat keväisen puutarhan kiistattomia tähtiä. Valitse eri värisävyissä loistavista tulppaaneista juuri sinun tyyliisi sopivat. Olipa mielessäsi klassinen valkoinen, rohkea punainen tai herkät pastellisävyt. Näyttävät laukat toimivat katseenvangitsijoina ja ovat myös pölyttäjien suosikkeja. Valkoisen ja keltaisen eri sävyissä hehkuvat narsissit piristävät istutuksia. Eri muodoissa ja väreissä loistavat krookukset, hyasintit, liljat ja monet muut tarjoavat sinulle lukemattomia mahdollisuuksia luoda uniikin ja värikkään kokonaisuuden puutarhaasi.

Tutustu valikoimaamme ja luo oma kaunis kevätpuutarhasi tilaamalla syksyllä istutettavia kukkasipuleita Mustila Puutarhan verkkokaupasta jo tänään!