Magnolia 'Genie'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
69,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)

Magnolia 'Genie' on jalostettu elegantista 'Black Tulip' lajikkeesta. Lajikkeiden keskinäinen ero on pieni; 'Genie'n kukinta on syvemmän burgundinpunainen ja kasvutapa kompaktimpi. Kukat muodostuvat ennen lehtiä ja ovat noin 15 cm leveät ja ne tuoksuvat miedosti. Lajike aloittaa kukinnan jo nuorena. Kukinta kestää pitkään ja sopivat hyvin leikkokukiksi. Lehdistö on suuri ja tummanvihreä. Sopii hyvin kasvatettavaksi ruukussa.

 

Magnoliat hyötyvät istutuksesta kohopenkkiin, johon on lisätty karkeaa soraa tai Leca-soraa pohjalle. Paikka ei saa olla liian kuiva. Soran tarkoituksena on estää talvimärkyyttä, joka on hyvin haitallista magnolian juuristolle.

 

Aurinkoinen ja tuulensuojainen, runsasravinteinen, humuspitoinen ja ilmava, mutta läpi kesän tuoreena pysyvä kasvupaikka on ihanteellinen magnolialle. Aurinkoinen kasvupaikka antaa parhaan kukinnan ja parantaa myös tuleentumista talvea varten.

 

Magnolian juuristo sijaitsee hyvin pinnassa, joten kate tai pintajuuriset perennat pitävät maan sekä kosteana että estävät maan kuumenemista ja hidastavat routaantumista. Liikkumista juuristoalueella on vältettävä. Pensaista leikataan tarvittaessa kuivat ja vioittuneet oksat.


Kasvuvyöhyke: I(II)
Tieteellinen nimi: Magnolia 'Genie' Soulangeana-ryhmä
Myyntikoko: astiataimi, 40-60 cm
Täysimittaisen kasvin koko: 1,5-3 m
Kukinta: toukokuu
Kasvupaikka: aurinkoinen, lämmin, suojaisa
Kasvualusta: kostea-tuore, runsasmultainen, keskiravinteinen, läpäisevä, hapan
Istutusväli: 1,5 m
Alkuperämaa: EU

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kaunopunahattu
6,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Magnoliat