Pallohortensia 'Pink Annabelle'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
22,50 €
16,88
Säästät 25 %
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)

Lajike 'Pink Annabelle' on valkoisen pallohortensian 'Annabelle'n vaaleanpunainen muunnos. Lajikkeesta käytetään myös nimeä 'Invincibelle'. Pallohortensia on kiitollinen kukkija, joka jaksaa avata suuria, pallomaisia kukintojaan heinäkuun puolelta pitkälle syys-lokakuulle. Pensas on omimillaan yksittäispensaana, mutta sopii hyvin myös muiden pensaiden, havujen ja perennojen joukkoon. Matalan kasvutapansa vuoksi se sopii myös pieneenkin pihaan. Paras kasvupaikka pallohortensialle on puolivarjoinen kasvupaikka, jossa kukinta on runsainta. Kesän kuivimpina kausina se tarvitsee kastelua. Kukat kestävät hyvin maljakossa.

 

Pallohortensia ei yleensä vaadi leikkausta, mutta sen voi leikata keväällä, koska se kukkii saman vuoden versoilla. Kasvi on myrkyllinen.

 

Kasvuvyöhyke: I-III(IV)
Tieteellinen nimi: Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle'
Myyntikoko: astiataimi 3 l
Täysimittaisen kasvin koko: 1-1,5 m
Kukinta: elo-syyskuu
Kasvupaikka: aurinkoinen, runsasravinteinen
Istutusväli: 50 cm

Tuotteen lisätiedot

Toimitusviikko Saapuu arvioidusti myymälään viikolla 19.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tuivio
16,50
Ruosteinen perennatuki
alk. 9,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Hortensiat