Patio Ruukkutomaatti 'Gourmandise Red'

Tuote on ostettavissa

6,00 €
3,60


 

Ei niin pientä tilaa etteikö raikkaiden vihannesten viljely onnistuisi Buzzy® Patio Veggie -teeman lajikkeilla. Valjasta parvekkeet ja terassit todelliseen hyötykäyttöön, kokeile kasvattamista ruukussa tai kasvusäkissä.


Vihannespuutarha parvekkeelle, patiolle tai puutarhaasi. Tuuhea ja ryhdikäs 'Gourmandise red' kirsikkatomaatti soveltuu etenkin ruukkuviljelyyn ja ikkunapuutarhaan.


Kylvö: Idätyslämpötila: 22–25°C, myöhemmin n. 20°C, itämisaika: 5–15 vrk. Kylvä maalis-huhtikuussa kylvöpotteihin tai hajakylvönä kylvöastiaan. Peitä siemenet kevyesti kylvön yhteydessä ja kastele sumuttamalla. Taimikasvatus kestää n. 8–10 vk ja taimet voidaan siirtää ulos, kun yölämpötila yli 8°C. Taimettumisen jälkeen taimet siirretään valoisalle kasvupaikalle. Hajakylvötaimet koulitaan varovasti kasvatusruukkuun kasvulehtien kasvettua. Kastele ja lannoita säännöllisesti. Lopullinen korkeus n. 30–40 cm. Säännölliseen varkaiden poistoon ei ole tarvetta, mutta kasvustoa voi siistiä ja tarvittaessa voit poistaa vanhentuneita sekä raakileita varjostavia lehtiä.


Tieteellinen nimi: Solanum lycopersicum
Määrä pakkauksessa: n 10 siementä

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Solanum lycopersicum

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Siemenet ruukkuviljelyyn, Ruukkutomaatin siemenet, Tomaatin siemenet, Ruukkutomaatin siemenet, Loput siemenet -40%