Tarha-alppikärhö 'Ruby'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
18,00
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg, ei puita), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-30 kg, ei puita)

 

Alppikärhö on reheväkasvuinen köynnös, joka helppohoitoisena kasvina on monipuolinen käyttää. Alppikärhöt sietävät enemmän kuivuutta kuin jalokärhöt, eikä ne ole kovin vaativia maaperän suhteen. Alppikärhö 'Ruby' kukkii touko-kesäkuussa toisen vuoden versoin, pienin, halkaisijaltaan n. 5 cm:sin, kellomaisin, nuokkuvin, yksinkertaisin, rubiininpunaisin kukin. Heteet ovat luonnonvalkoiset. Kukinnan jälkeen pensaan täyttää pehmeänpörröiset, harmahtavat siemenhaivenet, jotka tuovat kasville ehdottomasti lisää mielenkiintoa. Alppikärhö 'Ruby' sopii kasvatettavaksi niin seinälle, maanpeitekasviksi kuin ruukkuunkin. Se on erittäin talvenkestävä. Voit istuttaa alppikärhöt samaan kasvusyvyyteen kuin mitä ne taimistolta tulleessa astiassa ovat. 

 


Kasvuvyöhyke: I-VI
Tieteellinen nimi: Clematis alpina 'Ruby', Atragene-Ryhmä
Myyntikoko: astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 2-2,5 m
Kukinta: touko-kesäkuu, rubiininpunainen
Kasvupaikka: (aurinko)-puolivarjo-varjo
Kasvualusta: (kuiva)-tuore, runsasmultainen, keskiravinteinen-ravinteikas, läpäisevä
Leikkaus: Vuosittain vain kuivat ja vioittuneet oksat poistetaan. Voidaan nuorentaa kerralla alasleikkaamalla noin 25 cm:n korkeuteen maan pinnasta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Muurahainen, iso
10,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Alppi- ja tarha-alppikärhöt