Tarhaidänunikko 'Royal Wedding'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
5,50 €
4,13
Säästät 25 %
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)


Tarhaidänunikko 'Royal Wedding' on suurikukallinen unikko, jolla on kuppimainen, valkoinen kukka. Kukan keskusta on musta ja samaa väriä voi löytyä myös kukan terälehdistä, läheltä keskustaa. Halkaisijaltaan kukka on noin 10-15 cm.

 

Tarhaidänunikot ovat eri unikkolajien risteymiä. Niillä on pitkä, napakka varsi ja suuri kukka. Lehtiruusuke, josta kukkavarsi nousee on vain 15-25 cm korkea. Kasvin lehdistö, kukkavarsi ja nuput ovat pienten karvojen peitossa, mikä tuo kasville lisäviehätystä. Kukinnan jälkeen muodostuvat isot siemenkodat, jotka ovat hienoja käyttää leikko- tai kuivakukkina. Kukittuaan kasvin maanpäälliset osat kuihtuvat, joten se kannattaa sijoittaa kasviryhmään keskelle tai taakse. Kukinta-aika on noin pari viikkoa. Tarhaidänunikko viihtyy kun se saa olla samalla paikalla vuodesta toiseen. Sillä on pitkä pääjuuri, mikä voi tehdä siitä haastavaksi siirrettävän. Myrkyllinen.

 

Kasvuvyöhyke: kestävä
Tieteellinen nimi: Papaver orientale 'Royal Wedding'
Myyntikoko: astiataimi 1 l
Täysimittaisen kasvin koko: 30/80 cm
Kukinta: heinäkuu, valkoinen
Kasvupaikka: aurinkoinen
Kasvualusta: kuiva-tuore, keskiravinteinen, kuohkea, läpäisevä, ei siedä talvimärkyyttä
Istutusväli: 35 cm
Alkuperämaa: FI

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Unikot