Tarhajaloangervo 'Color Flash'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
12,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)

 

Tarhajaloangervo 'Colour Flash' kukkii marjapuuronpunaisin kukin. Lehdet puhkeavat keväällä kirkkaan vihreinä ja loppukesästä niiden reunat muuttuvat viininpunaisiksi.


Jaloangervot ovat heinä-syyskuussa kukkivia näyttäviä ryhmäperennoja. Ne viihtyvät puolivarjossa, kuohkeassa ja ravinteikkaassa maassa, jossa multa-syvyys on noin 40 cm. Suositellaan istutettavaksi useamman yksilön ryhmiin. Jaloangervot viihtyvät hieman varjoisemmissa kukkaryhmissä ja esimerkiksi lammikoiden rannoilla, missä maa on ajoittain kosteaa. Maa ei kuitenkaan saa olla jatkuvasti märkä. Jaloangervot menestyvät aurinkoisillakin paikoilla, jos maaperä ei kuivu hellekausienkaan aikana. Jaloangervoilla on paksu ja mehevä juurakko. Jäykkien varsiensa avulla ne pysyvät hyvin pystyssä ilman tukea. Jaloangervot houkuttelevat perhosia puutarhaan. Sopii leikkokukaksi sekä kuivakukaksi. Lisätään jakamalla. Paras aika jakaa jaloangervoja on loppukesällä, jolloin ei ole riskiä että juurakko ehtisi kuivumaan. Jaloangervot kannattaa jakaa ja uudesti-istuttaa noin 10 vuoden välein.


Kestävyys: kestävä
Tieteellinen nimi: Astilbe 'Color Flash'
Myyntikoko: 1,6 l astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 50-60 cm
Kukinta: heinä-syyskuu
Kasvupaikka: puolivarjo, tuore, humuspitoinen, ravinnerikas
Istutusväli: 40 cm
Alkuperämaa: FI

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Angervot