Tarhakeijunkukka 'Silver Scrolls'

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä. Tilaa ilmoitus saatavuudesta sähköpostiisi alla olevasta linkistä:

Ilmoita saatavuudesta
9,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)


Tarhakeijunkukka 'Silver Scrolls'in lehdet ovat tyylikkään tummat. Keväällä lehdet ovat burgundinpunertavat ja hopeiset, myöhemmin kesällä lehtien suonisto tummuu liuskekiven harmaaksi tai lähes mustaksi, säilyttäen kuitenkin kokonaisilmeensä hopeanhoitoisena. Lehtien alapinnat ovat burgundinpunaiset. 'Silver Scrolls'in valkoisissa kukissa voi olla häivähdys punaista.

 

Keijunkukilla on todella kauniit ainavihannat lehdet. Muodoltaan keijunkukat ovat pyöreitä ja kompakteja. Mättäät leviävät hitaasti ja niiden tyvet kaipaavat aika ajoin multausta. Pienet, kellomaiset kukat ovat kukkatertuissa jotka nousevat lehtien yläpuolelle pitkiin kukkavarsiin. Ne ovat hyviä leikkokukkia. Keijunkukkia käytetään paljon myös ruukkuistutuksissa.


Kasvuvyöhyke: kestävä
Tieteellinen nimi: Heuchera 'Silver Scrolls'
Myyntikoko: astiataimi
Täysimittaisen kasvin koko: 30-50 cm
Kukinta: kesä-heinäkuukuu, valkoinen
Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Kasvualusta: tuore, keskiravinteinen, kuohkea
Istutusväli: 25-35 cm
Alkuperämaa: FI

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rönsytiarella
6,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Keijunkukat