Tilaa turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta!
Tunnettu ja suosittu kulttuuriperintölajike vuodelta 1961. Maultaan hieman hedelmäinen, makea ja mehukas. Kirkkaanpunaiset, pyöreät, noin 80 gramman painoiset hedelmät lyhyissä tertuissa.
Viljely: Esikasvata sisällä ruukuissa helmi–huhtikuussa. Pane ruukkuihin 2/3 taimimultaa ja sen päälle 1/3 kylvömultaa. Pidä kylvöksiä 22–25°:ssa ja itämisen jälkeen 18–20°:ssa ja mahdollisimman valoisassa paikassa. Kun hallanvaara on ohi, istuta taimet karaisun jälkeen kasvihuoneeseen tai lämpimälle paikalle avomaalle. Sido taimet tukeen. Poista sivuversot.
Tieteellinen nimi: Solanum lycopersicum F1 'Harzfeuer'
Yksivuotinen
Kasvupaikka: Aurinko
Täysimittaisen kasvin koko: Korkeus 200 cm
Kukinta-/korjuuaika: heinä-lokakuu
Kylvöaika: helmi-huhtikuu
Itämisaika: 5-15 vrk
Riviväli: 50 cm
Taimiväli: 50 cm
Kylvösyvyys: 0,5 cm
Määrä pakkauksessa: 20 siementä
Tieteellinen nimi | Solanum lycopersicum F1 'Harzfeuer' |
Täysimittaisen kasvin koko | Korkeus 200 cm |
Kasvupaikka |
|
Kukinta- tai korjuuaika |
|
Kylvöaika |
|
Taimiväli | 50 cm |
Itämisaika | 5-15 vrk |
Riviväli | 50 cm |
Kylvösyvyys | 0,5 cm |
Varastossa | Ei |
Esikasvata sisällä ruukuissa helmi–huhtikuussa. Pane ruukkuihin 2/3 taimimultaa ja sen päälle 1/3 kylvömultaa. Pidä kylvöksiä 22–25°:ssa ja itämisen jälkeen 18–20°:ssa ja mahdollisimman valoisassa paikassa. Kun hallanvaara on ohi, istuta taimet karaisun jälkeen kasvihuoneeseen tai lämpimälle paikalle avomaalle. Sido taimet tukeen. Poista sivuversot.
|
|
|
|
|
|
|
|