Puutarhamyymälä

Puutarhamyymälä

 

Mustila Puutarha on Mustilan kartanon puutarhamyymälä ja olemme myyneet taimia kuluttajille jo 85 vuoden ajan. Myymälämme sijaitsee Elimäellä aivan 6-tien tuntumassa Mustila Arboretumin välittömässä läheisyydessä. Alunperin valikoima perustui arboretumin koetuloksiin ja on laajentunut vuosien saatossa käsittäen tänä päivänä paljon kasveja myös muilta taimistoilta. Pääpaino on kuitenkin edelleen kestävät kotimaiset taimet, joiden lisäksi testaamme ja myymme erikoisuuksia maailmalta. Meiltä löydät myös keittiöpuutarhaan laadukkaat siemenet ja vihannesten taimet sekä kaikkea muuta ihanaa puutarhanhoidon ympäriltä.  

 

Myymälässämme on kaksi taimipihaa ulkotiloissa ja niissä voi asioida turvallisesti. Toivomme ja muistutamme asiakkaita myös riittävän turvavälin pitämisestä niin muihin asiakkaisiin, kuin henkilökuntaan. Olemme varustaneet myymälän kassaalueen suojalla ja toivomme teidän käyttävän maksuvälineenä mieluiten korttia. Maksupäätteet ja ovenkahvat desinfoidaan päivittäin. Halutessanne, voitte noutaa verkkokaupasta tilatut tuotteet myymälämme ulkopuolelta.  

 

Huomioittehan, että Arboretum Mustilalla on oma taimimyynti puistokahvilan yhteydessä, jossa he myyvät omia pieniä taimia, joiden tuotto menee arboretumin toiminnan tukemiseen ja heillä on omat aukioloajat. Muista siis aina tarkistaa onko etsimäsi taimi Arboretumin taimimyynnin listoilla vaiko kartanon puutarhamyymälässä. 

 

Myymaelae1