Ajankohtaista

 

 

Myymälämme Elimäellä

 

Avaamme ovet sunnuntaina 2.5. klo 12:00. Odotamme innolla tätä hetkeä ja jälleennäkemistä!

 

Taimien saatavuus

 

Puutarhatuotteiden kysyntä on tänäkin keväänä erityisen suurta ja tämä näkyy saatavuudessa. Kannattaa siis olla nopea, jos tietty lajike tai laji on toivelistalla. Taimet saapuvat meille portaittain toukokuun aikana.  Tuotekortilla voit tilata saatavuusilmoituksen ja saat tiedon heti, kun tuote on saapunut myymäläämme. 

 

Verkkokaupan toimintatapa

 

Kiireisimmän sesongin aikana joudumme muuttamaan toimintatapaamme ja keskittämään henkilöstöresurssit myymäläämme Mustilassa. Verkkokaupasta ei voi toistaiseksi ostaa taimia toimitukseen.  Taimia voi kuitenkin ostaa verkkokaupasta ja noutaa taimet myymälästä viikon sisällä tilauksesta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia ja palaamme normaaliin toimintatapaan heti, kun se on mahdollista. 

 

Verkkokaupasta toimitamme edelleen siemeniä, siemenperunoita, istukassipuleita sekä oheistuotteita. Osa oheistuotteista ei kokonsa tai särkyvyytensä vuoksi ole ostettavissa toimitukseen. Tämä on ilmoitettu tuotekortilla ja ostoskorissa ainoaksi toimitustavaksi valikoituu tällöin "Nouto myymälästä".