• MuPu-ruukut-asetelmiin1400x770
  • MuPu-ulkotulet-lyhdyt-1400x770
MuPu-lahjakortti640x352

Muista kätevät lahjakortit

Mustila Puutarhan lahjakortti on mukava tapa ilahduttaa puutarhaharrastajaa. Lahjakortin voi käyttää joko verkkokaupassa tai kevään tullen puutarhamyymälässä.

 

 

 

MuPu-vinkit-640x352

Puutarhurin vinkit kukkasipuleiden istutukseen

Kukkasipuleiden valikoima on laaja ja niitä voi istuttaa puutarhaan eri tavoin: ryhmiksi, perennoiden sekaan tai jopa nurmikolle. Lue puutarhureidemme vinkit siitä, miten voit piristää keväistä puutarhaa sipulikukilla.

 

 

 

 

MuPu-oheistuotteet640x352

Ihanat puutarhakoristeet, tyylikkäät kasvituet ja ruukut

Kasvien lisäksi panostamme laadukkaisiin oheistuotteisiin. Etsimme uutuuksia niin kotimaasta kuin maailmalta ja tarjoamme mielenkiintoisia vaihtoehtoja suomalaisille puutarhaharrastajille.

MuPuloytoja-ornamentti640x352

Löytöjä reilulla alennuksella

Ale-osastoltamme löydät esim. valikoimastamme poistuvia tuotteita reilulla alennuksella.

 
 
  • Laadukkaat tuotteet ja intohimo palvella hyvin

    Tervetuloa Mustila Puutarhan verkkokauppaan ja myymälään Elimäellä. Mustilassa on tehty puutarhakauppaa lähes 100 vuotta.  Valitsemme kotimaisia taimia aina, kun se vain on mahdollista. Myymämme vihanneksien taimet ja yrtit ovat lähituotantoa. Laatu on meille kunnia-asia niin tuotteissa, kuin palvelussa. Haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä omassa toiminnassamme.

  • Mustilan puutarhurit
Mustila-viljelyohjeita-640

Kasvatus- ja hoito-ohjeita

Puutarhureidemme laatimilla ohjeilla onnistut! Daalioiden kasvattaminen ja säilytys, siementen esikasvatus ja kouliminen ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löydät tutustumalla viljely- ja hoito-ohjeisiimme.  

Mustila-oheistuotteet-640

Puutarhan oheistuotteet

Tutustu oheistuotteiden valikoimaamme. Etsimme aina kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja puutarhaan. Sellaisia jotka miellyttävät silmää ja ovat laadukkaita käytössä. Tutustu valikoimaamme, josta löytyy tuotteita mm. Eldgarden ja B-Green merkeiltä. 

Tilaa-MustilaPuutarha-uutiskirje

Mustila-tilaaminen-siemenet-640

Verkkokaupan toimituksista

Verkossa on tällä hetkellä myynnissä oheistuotteet esimerkiksi ruukut, puutarhakoristeet ja ulkotulut. Ruukut ja osa koriste-esineistä toimitetaan varovasti -pakettina, jotta ne tulevat ehyenä perille. Jos jokin tuote on loppunut, voit tilata saatavuusilmoituksen tuotekortilla ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuote on ostettavissa. Kauden 2023 siementen valikoima tulee myyntiin joulukuun aikana ja kevään kukkajuurakoiden ennakkomyynti alkaa joulukuun lopussa:-) Taimia myymme jälleen keväällä 2023. 

Mustila-UKK-640

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mietityttääkö verkosta tilaaminen, ostoprosessin eteneminen, tilaamisen turvallisuus. Usein kysyttyjä kysymyksiä osiosta saat vastauksia moniin kysymyksiin ja jos sieltä ei löydy, voit laittaa meille viestiä. Autamme mielellämme!

Mustila-taimitakuu-640

Taimitakuu

Mikäli kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Takuu koskee kaikkia monivuotisia taimia, joita on käsitelty myyjän antamien ohjeiden mukaisesti.

 
 

Mustila puutarha Instagramissa