Violet Queen siemenperuna 1 kg

Ei saatavilla

8,95

Etsitkö terveellistä ja maukasta vaihtoehtoa perunaruokiin? Tutustu Violet Queen -siemenperunaan! Sen upea sinivioletti väri ei ole vain silmäniloa, vaan kertoo myös perunan terveyshyödyistä. Violet Queen sisältää runsaasti antioksidantti antosyaania, joka vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja edistää terveyttä monin tavoin.

Violet Queen tulee satoikään 10-12 viikossa, mutta sadonkorjuun voi aloittaa aiemminkin ja kerätä pieniä mukuloita kesäisiin salaatteihin tai muihin ruokiin. Perunan pähkinäinen ja makeahko maku tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon moniin ruokalajeihin. Kokeile sitä keittoihin, muusiin, uuniruokiin tai vaikka paistettuna!

Tämä kiinteähkö yleisperuna on erittäin satoisa ja monikäyttöinen. Violet Queen on terveellinen valinta, joka tuo väriä ja makua ruokapöytään. 

Tieteellinen nimi: Solanum tuberosum
Kasvupaikka: lämmin, aurinkoinen

Tuotteen lisätiedot

Toimitusviikko alkaen vk 11-13.
Tieteellinen nimi Solanum tuberosum
Kasvupaikka
  • Aurinko
  • Lämmin
Taimiväli 25-30 cm
Itämisaika Idättämällä siemenperunat lyhennät perunan kasvatusaikaa maassa. Varaa idätykseen lajikkeesta riippuen, 2-4 viikkoa aikaa. Idätys tapahtuu valoisassa, n. 8-15 asteessa. Valo pitää idut lyhyinä ja napakkoina, mikä helpottaa myöhemmin istutusta. Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit ”herättää” perunat pitämällä ne lämpimässä paikassa muutaman päivän ennen sijoittamista valoon. Perunat voidaan myös esikasvattaa. Tällöin sirotellaan hieman multaa perunoiden päälle. Kun multa pidetään kosteana, peruna kasvattaa myös juuret. Näin saadaan kokonaiset taimet ulos istutettaviksi.
Riviväli 55-70 cm
Kylvösyvyys 8-10 cm
Varastossa Ei

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Siemenperunat