• Mustila-alppiruusu-1400x770
  • Mustila-loput-siemenet-50-1400x770
  • Mustila-pionit-1400x770
Mustial-alppiruusu640x352

Alppiruusut - metsäpuutarhan tähdet

Alppiruusut tuovat kukkaloistoa puutarhan varjoisiin osiin. Ne viihtyvät happamassa maassa esim. pienten havujen, saniaisten tai kuunliljojen seurassa. Kukkien värikirjo on laaja ja myös lehtien väri ja muoto vaihtelee. Valitse oma suosikkisi valikoimastamme.

MuPu-pionit-640x352

Hehkuvaa väriloistoa - pionit kukkivat pian

Pioni on yksi rakastetuimmista perennoistamme, eikä ihme. Sen upea kukinta ihastuttaa vuodesta toiseen. Valikoimastamme löydät niin perinteisiä tarhapioneja, muhkeita kiinanpioneja kuin pitkään kukkivia itoh-pioneja. 

Mustila-puutarha-magnolia-640x352

Upea taimivalikoima 2022

Kauden taimivalikoima on nyt ostettavissa verkkokaupasta ja myymälästämme Elimäellä. Kookkat puut ja havukasvit myydään vain noutona myymälästä. Mikäli tuote on tällä hetkellä loppuumyyty, voit tilata saatavuusilmoituksen tuotekortilla kohdassa "Ilmoita saatavuudesta".

Mustila-loytoja-640x352

Löytöjä reilulla alennuksella

Ale-osastoltamme löydät esim. valikoimastamme poistuvia tuotteita reilulla alennuksella. Juuri nyt paljon siemeniä -60%.

 
 
  • Laadukkaat tuotteet ja intohimo palvella hyvin

    Tervetuloa Mustila Puutarhan verkkokauppaan ja myymälään Elimäellä. Mustilassa on tehty puutarhakauppaa lähes 100 vuotta.  Valitsemme kotimaisia taimia aina, kun se vain on mahdollista. Myymämme vihanneksien taimet ja yrtit ovat lähituotantoa. Laatu on meille kunnia-asia niin tuotteissa, kuin palvelussa. Haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä omassa toiminnassamme.

  • Mustilan puutarhurit
Mustila-viljelyohjeita-640

Kasvatus- ja hoito-ohjeita

Puutarhureidemme laatimilla ohjeilla onnistut! Daalioiden kasvattaminen ja säilytys, siementen esikasvatus ja kouliminen ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löydät tutustumalla viljely- ja hoito-ohjeisiimme.  

Mustila-oheistuotteet-640

Puutarhan oheistuotteet

Tutustu oheistuotteiden valikoimaamme. Etsimme aina kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja puutarhaan. Sellaisia jotka miellyttävät silmää ja ovat laadukkaita käytössä. Tutustu valikoimaamme, josta löytyy tuotteita mm. Eldgarden ja B-Green merkeiltä. 

Tilaa-MustilaPuutarha-uutiskirje

Mustila-tilaaminen-siemenet-640

Verkkokaupan toimituksista

Verkossa on tällä hetkellä myynnissä kauden 2022 koko valikoima. Kookkaat puut ja suuret havukasvit voi ostaa verkosta, mutta vain noutona myymälästä. Ruukut ja osa koriste-esineistä toimitetaan varovasti -pakettina. Jos jokin tuote on loppunut, voit tilata saatavuusilmoituksen tuotekortilla ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuote on ostettavissa. 

Mustila-UKK-640

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mietityttääkö verkosta tilaaminen, ostoprosessin eteneminen, tilaamisen turvallisuus näin korona-aikaan. Usein kysyttyjä kysymyksiä osiosta saat vastauksia moniin kysymyksiin ja jos sieltä ei löydy, voit laittaa meille viestiä. Autamme mielellämme!

Mustila-taimitakuu-640

Taimitakuu

Mikäli kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Takuu koskee kaikkia monivuotisia taimia, joita on käsitelty myyjän antamien ohjeiden mukaisesti.

 
 

Mustila puutarha Instagramissa