Lahjakortti Mustila Puutarha

alk. 20,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuollon Lähellä-paketti (0-30 kg), Kirjeposti (alle 250 g), Matkahuollon bussipaketti (0-30 kg), Matkahuolto kotiinkuljetus (0-35 kg), Matkahuollon Varovasti Lähellä-paketti (0-30 kg), Matkahuolto Varovasti Kotiinkuljetus (0-35 kg)

Ilahduta puutarhaharrastajaa Mustila Puutarhan lahjakortilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä puutarhamyymälässämme Elimäellä tai niin sovittaessa verkkokaupassamme. Verkkokauppaan luomme koodin lahjakortin summalle. Valitettavasti verkkokauppa ei taivu siihen, että lahjakortin summan voisi jakaa eri ostokerroille. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokaupassa lahjakortti tulee käyttää yhdellä kerralla.

 

Lahjakortille voit valita summan alasvetovalikosta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Mikäli haluat lahjakortin ruotsiksi, voit lisätä tämän tiedon tilauksen lisätietoihin tai kertoa tilausnumeron ja toiveen osoitteessa mustila@mustilapuutarha.fi.  Mikäli haluat yhdistää monta ostamaasi lahjakorttia yhdeksi lahjakortiksi ilmoita siitä tilauksen lisätiedoissa tai sähköpostitse. 

 

Huomioithan, että Arboretum Mustila on säätiön operoima ja meidän lahjakorttimme eivät kata heidän tuotteita ja palveluja. 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Muut