Puutarhakausi on parhaimmillaan. Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme - verkossa tai myymälässä!
Ei saatavilla
Matala. Ranskalainen gourmetpapu. Isot, vaaleanvihreät pavut. Voidaan korjata keskenkasvuisina ja käyttää palkoineen taitepavun tapaan. Täysin kypsät palot silvotaan, kuivataan ja käytetään keittopapujen tapaan. Erittäin hyvä, aikainen ja satoisa.
Tieteellinen nimi | PHASEOLUS vulgaris |
Myyntikoko | 40 siem |
Kasvupaikka |
|
Kukinta- tai korjuuaika |
|
Kylvöaika |
|
Taimiväli | 20 cm |
Itämisaika | 5-15 |
Riviväli | 50 cm |
Kylvösyvyys | 3-5 cm |
Liota siemeniä ennen kylvöä 1 vrk. Kylvä suoraan avomaalle touko–kesäkuussa, kun maan lämpö on vähintään 15°. Voidaan myös esikasvattaa sisällä. Pidä kylvöksiä n. 25°:ssa. Kun hallanvaara on ohi, istuta karaisun jälkeen ulos. Taimet on hyvä peittää harsolla. Saat enemmän satoa, jos korjaat sitä säännöllisesti.