Tilaa turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta!
KULTTUURIPERINTÖLAJIKE. LUOMU.
Kulttuuriperintö-lajike vuodelta 1968. Avomaankurkku. Suosittu lajike joka on monien nykypäivän enemmän jalostettujen kurkkujen edeltäjä. Tummanvihreät, hieman piikkiset kurkut korjataan niiden ollessa parhaimmillaan, noin 20 cm pitkiä. Ristipölytteinen. Nopeakasvuinen ja korkeatuottoinen, hyvin taudinkestävä lajike. Voidaan kasvattaa sekä kasvihuoneessa että avomaalla.
Viljely: Esikasvatus sisällä. Vaatii itääkseen 25 asteen lämpötilan. Itämisen jälkeen 16-20 astetta. Istutetaan ulos karaistuksen jälkeen kun yöpakkaset on ohi. Poista kasvupiste 5-7 lehden kohdalta ja tue sivuversoja. Viljellään lämpimällä paikalla ulkona tai kasvihuoneessa.
Latinankielinen nimi: Cucumis sativus 'Marketmore 76'
Myyntikoko: 10 siementä/pss
Kylvöaika: helmikuu-kesäkuu
Itämisaika: 5-15 vrk
Kukinta-/Korjuuaika: heinä-syyskuu
Kasvupaikka: aurinko
Taimiväli | 50 cm |
Myyntikoko | 10 siementä/pss |
Kasvupaikka |
|
Kukinta- tai korjuuaika |
|
Kylvöaika |
|
Itämisaika | 5-15 vrk |
Riviväli | 150 cm |
Kylvösyvyys | 1-2 cm |
Varastossa | Ei |
Esikasvata sisällä taimimullassa. Peitä kylvökset läpinäkyvällä muovilla. Tee muoviin ilmareikiä tai tuuleta astiaa säännöllisesti. Pidä kylvöksiä n. 25°:ssa ja itämisen jälkeen 16–20°:ssa. Kun hallanvaara on ohi, istuta taimet karaisun jälkeen ulos. Kun taimiin on kehittynyt 5–7 lehteä, latvo kasvupisteestä ja tue sivuversot. Kasvata lämpimällä paikalla ulkona tai kasvihuoneessa.
|
|
|
|
|
|
|
|